Modellenshoot huis Proot Koekelare

Ondanks de vele last-minute afzeggingen hebben we er toch een hele leuke en leerrijke shootdag van gemaakt. Dankzij de kapsters en make-up artists zagen onze ‘jonge’ modellen er beeldschoon uit. Als fotograaf was het dan een fluitje van een cent om mooie foto’s te nemen.

American Football Players

American football is een competitieve teamsport waarbij soms hevig trek- en duwwerk aan te pas komt. Daarom zijn de atleten uitgerust met voldoende lichaamsbescherming. Die stoere bescherming en shirts vond ik wel fotogeniek om eens op de foto’s te plaatsen. Met medewerking van Elke Vanhee en Michel Eeman van de Limburg Shotguns en Belgian Barbarians (Nationaal team) maakten we onderstaande reeks.

Ballet/Pointes fotoshoot

Klassiek ballet is het meest bekend door zijn pointes en het “hoog met de benen zwaaien”. Veel van de ballettechnieken gelijken op die van het schermen omdat ballet en schermen rond dezelfde periode ontwikkeld werden of omdat men voor beiden een goed gevoel van evenwicht en beweging nodig heeft. Samen met dansers Amy, Fei-Li en Anouk maakte ik onderstaande fotoreeks in de fotostudio.

Colorgel photoshoot

Samen met MUA/Model Julia Gergel heb ik geëxperimenteerd met kleurgels op mijn flitslicht. Na wat oefenen de techniek toch redelijk onder de knie gekregen. Hierbij de eerste resultaten:

Swimsuit photoshoot

Met modellen Florine De Crop en Friedel Swaenepoel trokken we deze week naar de ‘Ibiza Lounge’ van Design Privé Sauna Parein te Beveren. In deze luxueuze en unieke locatie organiseerden we onze fotoshoot bij meer dan 30°C. Daar aangekomen werden we vriendelijk ontvangen en wegwijs gemaakt in het complex. Het was een fantastische locatie die menig fotograaf en model kan bekoren. Samen met de 2 bloedmooie modellen en schitterend zonlicht maakten we een geslaagde reeks foto’s. Ook mama Els (assistentie) en MUA Cleo Dickele verdienen een dikke pluim.

Fotoshoot met Isha

Tijdens een shoot-event bij fotograaf Gunther Frans kon ik model Isha fotograferen in een unieke setting. Een wand met TL-lampen was mijn enige lichtbron. Na wat tips en trucks van Gunther kon ik aan de slag, met volgende foto’s als resultaat:

 

Boudoir Fotoshoot

Het is niet naakt, maar wel sexy en sensueel.
Het is romantiek, met een vleugje glamour.
Het is je mooi voelen, en een tikje ondeugend …

Fotoshoot Kelsey Adams

Ik ben trots jullie te mogen melden dat ik enkele dagen terug een fotoshoot gedaan heb met Kelsey Adams voor de hoes van haar nieuwe single en tevens zullen de foto’s ook gebruikt worden voor promotie van haar single.

Kelsey blog

Kelsey Adams gaat het – na drie Engelstalige singles – eens in het Nederlands proberen, wat niet uitsluit dat de volgende single weer anderstalig is. Met heel veel hoop kijken we uit hoe deze gewaagde zet in Vlaanderen zal worden ontvangen. Kelsey legde al haar troeven in de mand. Dat ze kan zingen, moet ze al lang niet meer bewijzen. Dit nummer kwam uit op het Pure Entertainment label.

 

Halloween Glam shoot

6 modellen en 2 mua’s kwamen langs bij mij voor een ‘social media’-shoot. Het werd een gezellige voormiddag waar we konden kennis maken met de schmink-kunsten van mua Julia Gergel en Make up Heike. De modellen gaven daarna het beste van zichzelf in de fotostudio. Bedankt aan alle deelnemers !

compilatie make up

Modellenshoot Vives Brugge 2019

Fotoclub Bellebos Eernegem organiseerde op zondag 8 september 2019 opnieuw een modellenshoot voor zijn leden. We konden terug gebruik maken van de site Vives Hogeschool te Brugge. Kapsters en Make-up artists leverden prima werk, waardoor het voor modellen en fotografen een plezierige dag is geworden.