Fotoshoot Kelsey Adams

Ik ben trots jullie te mogen melden dat ik enkele dagen terug een fotoshoot gedaan heb met Kelsey Adams voor de hoes van haar nieuwe single en tevens zullen de foto’s ook gebruikt worden voor promotie van haar single.

Kelsey blog

Kelsey Adams gaat het – na drie Engelstalige singles – eens in het Nederlands proberen, wat niet uitsluit dat de volgende single weer anderstalig is. Met heel veel hoop kijken we uit hoe deze gewaagde zet in Vlaanderen zal worden ontvangen. Kelsey legde al haar troeven in de mand. Dat ze kan zingen, moet ze al lang niet meer bewijzen. Dit nummer kwam uit op het Pure Entertainment label.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: