Swimsuit photoshoot

Met modellen Florine De Crop en Friedel Swaenepoel trokken we deze week naar de ‘Ibiza Lounge’ van Design Privé Sauna Parein te Beveren. In deze luxueuze en unieke locatie organiseerden we onze fotoshoot bij meer dan 30°C. Daar aangekomen werden we vriendelijk ontvangen en wegwijs gemaakt in het complex. Het was een fantastische locatie die menig fotograaf en model kan bekoren. Samen met de 2 bloedmooie modellen en schitterend zonlicht maakten we een geslaagde reeks foto’s. Ook mama Els (assistentie) en MUA Cleo Dickele verdienen een dikke pluim.

One Comment on “Swimsuit photoshoot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: