Over mij

Mijn naam is Bjorn Plovie en ben geboren op 22 februari 1981.Modellenshoot Vives 640

Ik ben gehuwd met Stefanie Lammens en heb een prachtige dochter Zoë en ben woonachtig te Eernegem.

In mijn vrije tijd hou ik me vooral bezig met fotograferen en ik ben lid van de plaatselijke fotoclub <Bellebos Eernegem>.

Ik fotografeer met een Nikon Z7II Fullframe en Nikon D750, nikon-objectieven van 14mm tot 500 mm brandpuntsafstand. Ik gebruik graag het aanwezige licht, maar maak ook dikwijls gebruik van flitsers. Bewerkingsprogramma’s zoals Lightroom en Photoshop kennen geen geheimen voor mij.

De liefde voor de fotografie groeide van een intense hobby uit tot een professioneel zelfstandig bijberoep. Bij mij kun je terecht voor portret | communie | huwelijk | gezinsshoots | commercial | …

Ik neem ook vaak deel aan wedstrijden fotografie, zowel provenciaal, nationaal als internationaal. Vaak behoor ik tot de laureaten van een wedstrijd. Zo ben ik al verschillende keren clubkampioen geweest bij Bellebos Eernegem, 3 jaar op rij werd een foto van mij bekroond tot foto van het jaar. In 2011 werd ik algemeen winnaar van de Prijs van Vlaanderen. In 2012 werd ik uitgenodigd om een diploma in ontvangst te nemen in Abu Dhabi. De gouden medaille in de Grote Prijs van België behaalde ik in 2015. In 2017 werd ik salonwinnaar in de nationale wedstrijd georganiseerd door Iris Aartrijke.

Bjorn Plovie Fotografie

Rommelstraat 16

8480 Eernegem

GSM: 0496/ 92 34 29

email: bjornplovie@hotmail.com

Enkel op afspraak !

%d bloggers liken dit: