Hexagon mini-shoots (bis)

Opnieuw organiseer ik hexagon mini-shoots. Voor amper 30 euro neem ik foto’s van u of van de kinderen in mijn zeshoek. Die aparte foto’s voeg ik dan samen tot 1 geheel. Fotoshoot duurt maximaal 15 minuten. We nemen een 15-tal foto’s van verschillende poses. De shoots gaan door op zaterdag 3 februari 2018 bij mij thuis. Enkele dagen later ontvangt u dan uw foto’s digitaal om vrij te gebruiken.

Boek nu alvast jouw afspraak !

Email: bjornplovie@hotmail.com of 0496/923429 of Facebook

hexagon nieuw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: