Hexagon fotoshoots

Af en toe organiseert Bjorn Plovie Fotografie een actie. Zoals dit najaar de hexagon minishoot. Een heel weekend lang kwamen klanten, die zich op voorhand hadden ingeschreven, uit alle hoeken van de provincie om foto’s te laten nemen van hun kinderen in de hexagon. Nadien voegde ik de verschillende foto’s samen met photoshop. De klant kon nadien deze compilatie gebruiken voor kerstkaartjes, wanddecoratie, …

Hexagon Zoe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: